Εγγραφή  |  Είσοδος
 
Home  English (United States)  Ελληνικά (Ελλάδα)
On Line Booking
  

  
Special Offers

Προσφορές Ναύλων

 Εκτύπωση   
Charter Pay 

 

 

 

  
Η εταιρία
 
Καλωσήρθατε  στον κόσμο της 

Blue Aegean Yachting.

Ένα κόσμο γεμάτο από το γαλάζιο της Ελληνικής θάλασσας, τη γραφικότητα των Ελληνικών νησιών, τη μαγική συνεργασία Αιόλου με Ποσειδώνα, σε αυτό που λέμε ιστιοπλοΐα.
Χαρίστε στον εαυτό σας, στους φίλους, και στους συνεργάτες σας  αξέχαστες στιγμές.
Γνωρίστε τα Ελληνικά νησιά με ένα τρόπο που δεν έχετε φανταστεί.
Η Blue Aegean Yachting δημιουργήθηκε με σκοπό την μεγιστοποίηση της ποιότητας και της οργάνωσης των διακοπών σας.
Έχοντας στην ιδιοκτησία της ιστιοφόρα σκάφη υψηλών προδιαγραφών και πλήθος από συνεργασίες, αποτελεί  σήμερα τον μεγαλύτερο και πιο οργανωμένο στόλο στην Bόρεια Ελλάδα.
Η πολύχρονη εμπειρία των μελών της Blue Aegean Yachting στους τομείς θάλασσα, τουριστικές υπηρεσίες και τεχνική κατάρτιση, σε συνδυασμό με τη σοβαρότητα και τον επαγγελματισμό, αποτελούν το μυστικό της επιτυχίας μας στο χώρο και την εγγύηση για την επιλογή σας να εμπιστευθείτε σε μας  τον πολύτιμο χρόνο των διακοπών σας. 

Η σχολή ιστιοπλοΐας της
Blue Aegean Yachting με το πλήρες εκπαιδευτικό της πρόγραμμα και το κοινωνικό της πρόσωπο, είναι μία ολοκληρωμένη πρόταση στον χώρο της ιστιοπλοΐας.
Είναι το πιο κατάλληλο περιβάλλον για όσους θέλουν να γνωρίσουν τα μυστικά της ιστιοπλοΐας σε όλα τα επίπεδα, να συμμετέχουν σε ιστιοπλοϊκές, κοινωνικές και ενημερωτικές δραστηριότητες  και ταυτόχρονα να επωφεληθούν από τις προτάσεις του BAY CLUB.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 

Έχοντας σαν κύριο στόχο την καλύτερη ποιότητα των διακοπών σας, η Blue Aegean Yachting  έχει οργανώσει και προσφέρει ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών, αφήνοντας σε εσάς μόνο το κομμάτι  της απόλαυσης.  
 
  

       Οργάνωση μεταφοράς από /προς τη βάση που βρίσκεται το σκάφος.  

       
Οργάνωση προμηθειών στο σκάφος.

       
24ωρη υποστήριξη (καιρός, ερωτήσεις, προτάσεις κτλ). 

       
Ιστιοπλοϊκά μαθήματα κατά την διάρκεια των διακοπών.

        
Οργάνωση δρομολογίων – εκδρομών.

 SKIPPERS  (Καπετάνιοι) 


Οργάνωση δρομολογίων – εκδρομών.
Οι άριστα καταρτισμένοι skippers-εκπαιδευτές, έχουν επιλεγεί από την Blue Aegean Yachting  με βασικό κριτήριο τον χαρακτήρα και τη διακριτικότητα κάνοντας το πλήρωμα να αισθανθεί άνετα από την πρώτη στιγμή. Η Blue Aegean Yachting επιδιώκει συναντήσεις των πληρωμάτων με τους skippers πριν από το ταξίδι ώστε η αποδοχή και ενσωμάτωση τους στο πλήρωμα ν' αποτελέσει στοιχείο επιτυχίας του ταξιδιού.
 

Υψηλή Ποιότητα


Γνωρίζοντας την σημασία αποφυγής προβλημάτων κατά τη διάρκεια των διακοπών, η Blue Aegean Yachting  ακολουθεί ένα αυστηρό πρόγραμμα συντήρησης των σκαφών τόσο την χειμερινή περίοδο όσο και κατά τη διάρκεια των ναυλώσεων.
Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας ελέγχουν, συντηρούν και βελτιώνουν  όλα τα μέρη των σκαφών (μηχανή, ιστία, εξαρτήματα κλπ.) και εγγυώνται για την άψογη λειτουργία τους. Βρίσκονται δε πάντα σε ετοιμότητα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ώστε να αποτρέψουν οποιοδήποτε πρόβλημα δημιουργηθεί.
Ικανός αριθμός ανταλλακτικών βρίσκεται πάντα στη διάθεσή μας, για την άμεση αντιμετώπιση δυσάρεστης κατάστασης, αποτρέποντας  έτσι κάθε διατάραξη του προγράμματος των διακοπών σας.

 

 

 Εκτύπωση   
Αρμενίζοντας στην Ελλάδα

 

Χαλκιδική Σποράδες

Ιόνιο

Δωδεκάνησα

Κυκλάδες

 

 Εκτύπωση   
Events

 

 HAKUNA MATATA

WELCOME SUMMER PARTY

 

 Εκτύπωση   
Αφιέρωμα
 Εκτύπωση   
Account Login


Εγγραφή
Υπενθύμιση Κωδικού;

 Εκτύπωση   
Links
 Εκτύπωση   
Όροι Χρήσης  |  Δήλωση Προστασίας Δεδομένων
Home  |  Bay-Club  |  Επικοινωνία
Copyright 2008 by CyberArts